Estate magasin

Estate Magasin gir deg faglig dybde. Estate Magasin er Norges eneste rendyrkede magasin for eiendomsbransjen.

Her får du interessante artikler om trender, markedsutvikling, prognoser og nøkkeltall skrevet av dyktige journalister med høy integritet. Vi omtaler både store og små aktører, intervjuer bransjens nøkkelpersoner og setter fokus på viktige fagområder.  Det redaksjonelle innholdet er anerkjent i eiendomsmiljøet og leses av eiere, investorer, utviklere, forvaltere, meglere og rådgivere.

Magasinet distribueres blant annet til medlemmer av Norges Takseringsforbund, Forum For Næringsmeglere, Rådgivende Ingeniørers Forening, Huseiernes Landsforbund — avdeling næring, Norges Bygg- og Eiendomsforening, og rådmenn.

Annonser i magasinet

NæringsEiendom

NæringsEiendom er Norges første og største eiendomsmagasin. Bladets mål er å hjelpe bedrifter å orientere seg i et stort og uoversiktlig leiemarked.

Våre fagartikler er et «must», både for deg som har ansvaret for leiekontrakten og har en generell interesse for eiendomsbransjen. Vi har også annonser for flere hundre leieobjekter i det sentrale østlandsområdet.
Bladet sendes til alle selskaper med mer enn tre ansatte i Oslo og omegn.

Annonser i magasinet

Estatenyheter.no

Estate nyheter holder deg og 80 000 andre opp­datert på ­næringseiendom. Over 360 000 sidevisninger i måneden.

Om du vil nå ­bransjen, leie­takere og andre som ­interesserer seg for eiendom, så er Estate nyheter det beste ­mediet for dette.

www.estatenyheter.no

Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet for å abonnere på vårt nyhetsbrev. Hold deg oppdatert med nyheter og innsikt fra våre partnere.

Naringseiendom.no

Naringseiendom.no er markedsplassen som gir deg oversikt over de ledige næringslokalene og næringseiendommer til salgs.

Naringseiendom.no er også en ressursbase med artikler som tar for seg ledige næringslokaler, næringseiendommer, store leietakersøk og signerte leiekontrakter. Vi er fremtidsrettet og fokuserer på morgendagens arbeidsplasser, nye arbeidsformer, kontorbygget som bedriftens identitet og vi gir deg siste nytt om kontorleiemarkedet i Stor-Oslo.

Våre artikler har nyttige råd og tips til alle brukere av næringsbygg, og vi dekker alt du trenger å vite om flytteprosessen fra A-Å.

Estate kunnskap

Estate kunnskap arrangerer omlag 40 konferanser i året. Vi tilbyr en unik arena for faglig oppdatering og nettverksbygging.

Vi tar initiativ til å samle eiendomsbransjen og setter fokus på ulike fagområder. Samarbeidet og møtene mellom de ulike aktørene hever kompetansen og holder deltakerne orientert om hva som beveger seg i bransjens indre og ytre sirkler.

Våre mest kjente konferanser er: Citykonferansen, Eiendomsdagene, Boligdagene, Eiendomsutviklingsdagene og Oslo Urban Arena.

www.estatekunnskap.no

Blake

Blake utvikler alle former for reklame, design og digitale løsninger. Blake tror på kraften i gode ideer.

Blake tror på strategi. Blake tror på å jobbe effektivt. Blake har erfaring med utvikling og vedlikehold av Norges aller største merkevarer. Vi kjenner næringseiendomsmarkedet bedre enn de fleste.
www.blake.no